Valbo J20 fortsätter vinna – 4-3 mot Hudiksvall

Valbo J20 är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Hudiksvall borta i Holmen Center på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 3-4 (1-1, 1-2, 1-1) innebär att Valbo J20 nu har fem segrar i följd i J20 Region väst herr.

Olle Bjälkefors slog till med bara 27 sekunder kvar av matchen och blev matchhjälte med sitt 4-3-mål.

Första perioden var jämn. Hudiksvall inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Noah Lindberg efter 1.56, men Valbo J20 kvitterade genom Calle Zetterholm efter 12.54. Valbo J20 startade också andra perioden vassast. Laget gick upp till en 1-3-ledning genom mål av Felix Åkerson och Elias Östlin innan Hudiksvall svarade och gjorde 3-2 genom Viggo Ödeving. Hudiksvall kvitterade också till 3-3 genom Marcus Dahlström Borsje i tredje perioden. Målet kom med 3.12 kvar att spela.

Valbo J20 kunde dock avgöra till 3-4 med 27 sekunder kvar av matchen genom Olle Bjälkefors.

Det här var Valbo J20:s andra uddamålsseger.

För Hudiksvall gör resultatet att man nu ligger på sjätte plats i tabellen, medan Valbo J20 leder serien. Ett fint lyft i tabellen för Valbo J20 som så sent som den 23 september låg på sjätte plats.

Nästa motstånd för Valbo J20 är Grums. Lagen möts lördag 19 oktober 14.10 i NickBack Arena.