Straffseger för Strömsbro borta mot Malung

Strömsbro vann en riktigt jämn match mot Malung i J20 Region väst herr. Avgörandet kom först i straffläggningen där bortalaget var starkare och vann med 3-2 (1-0, 1-0, 0-2, 0-0, 1-0). Det avgörande straffmålet stod Sergejs Avotins för.

Strömsbros tränare Rasmus Martinsson tyckte så här om matchen:

– Tycker vi gör en bra match rakt igenom. Vi blir lite ineffektiva, men intentionerna är bra.

Strömsbro tog ledningen efter 6.45, genom Casper Carlsson på pass av Odd-Henrik Hytteback och Martin Bizjak. Efter 16.32 i andra perioden nätade Christian Östrup, framspelad av Sebastian Biresev Loos och Wilmer Björk Eriksson och gjorde 0-2. Malung reducerade och kvitterade till 2-2 genom Gustav Sundqvist och Ludvig Eljas i tredje perioden. Det sista målet kom med 1.59 kvar att spela. I straffläggningen var det Strömsbro som avgjorde till 2-3. Den avgörande straffen stod Sergejs Avotins för.

Det här var Malungs andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Strömsbro ligger på femte plats i tabellen, och Malung är på åttonde och sista plats.

Lördag 19 oktober möter Malung Borlänge borta 12.00 och Strömsbro möter BIK Karlskoga J20 borta 13.00.