Formstarka Skellefteå vann mot Modo Hockey J18

Skellefteå är svårslaget i J18 Regional norr herr. Mot Modo Hockey J18 hemma i Skellefteå Kraft Arena på lördagen blev det seger igen. Laget vann med 7-2 (3-0, 1-0, 3-2) och har nu fem segrar i rad.

Skellefteå spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Elliot Nyström, Vincent Wedin och Max Johannesén. Skellefteå gjorde två mål i andra perioden och gick från 3-0 till 5-0, målen av Elis Hansson och Malte Olofsson. 10.15 in i tredje perioden nätade Modo Hockey J18:s Emil Öberg framspelad av Ebbe Wiklund och reducerade för Modo Hockey J18.

Modo Hockey J18 reducerade igen efter 15.28 i tredje perioden genom John Hägglöf på pass av Milan Sundström och Alfons Öberg.

Skellefteå ökade ledningen till 6-2 med 1.58 kvar att spela genom Isak Bjuhr assisterad av Vincent Wedin och Måns Bystedt.

Laget punkterade matchen med ett 7-2-mål med 18 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Elliot Nyström framspelad av Malte Olofsson. 7-2-målet blev matchens sista.

Isak Bjuhr och Vincent Wedin gjorde ett mål och två assist var för Skellefteå.

Det här betyder att Skellefteå nu ligger på femte plats i tabellen, och Modo Hockey J18 är på fjärde plats.

På söndag 13 oktober 12.00 spelar Skellefteå hemma mot Timrå, och Modo Hockey J18 borta mot Sunderby.