Äntligen seger för Halmstad HF mot Tranås

Det blev fyra förluster i rad för Halmstad HF i J20 Region syd herr. Men hemma mot Tranås kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Halmstad Arena slutade 3-2 (1-1, 1-0, 0-1, 1-0) efter förlängning.

Segermålet för Halmstad HF stod Wiggo Karlsson för efter bara 40 sekunder i förlängningen.

Första perioden var jämn. Halmstad HF inledde bäst och tog ledningen genom Melvin Oredsson efter 10.24, men Tranås kvitterade genom Gints Snepsts efter 15.53. Efter 4.41 i andra perioden nätade Liam Mattsson, och gav Halmstad HF ledningen. 12.02 in i tredje perioden slog Axel Appelqvist till framspelad av Melvin Svensson och Hugo Johansson och kvitterade för Tranås.

Men Halmstad HF avgjorde matchen efter 60.40 genom Wiggo Karlsson assisterad av Tim Bergström och Lukas Bergfoth Fransson.

Det här var Halmstad HF:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Halmstad HF ligger på sjunde plats i tabellen, och Tranås är på sjätte plats.

Nästa motstånd för Halmstad HF är Tingsryd. Lagen möts tisdag 15 oktober 19.15 i Dackehallen.