Formstarka SSK vann mot Bik Karlskoga

1-3 (0-2, 0-1, 1-0) blev resultatet när Bik Karlskoga och SSK möttes i Nobelhallen på fredagen. I och med detta har SSK fem raka segrar i Hockeyallsvenskan.

SSK spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom tre snabba mål i slutet av perioden av Carter Souch, Miikka Pitkänen och Filiph Engsund.

16.51 in i tredje perioden slog Christoffer Jansson till framspelad av Henrik Larsson och Eskild Bakke Olsen och reducerade för Bik Karlskoga. Fler mål än så blev det inte för Bik Karlskoga.

Bik Karlskoga ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan SSK är på andra plats.

Nästa motstånd för Bik Karlskoga är Västerås. SSK tar sig an Kalmar borta. Båda matcherna spelas onsdag 16 oktober 19.00.