Karlskrona fortsätter vinna – 3-2 mot Västervik

Det går fortsatt bra för Karlskrona i HockeyEttan södra. På fredagen mötte laget Västervik i NKT Arena och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sex matcher i rad, och är fortfarande obesegrat i år. Segerresultatet mot Västervik blev 3-2 (0-0, 2-1, 1-1).

Inget av lagen lyckades göra mål i första perioden. Karlskrona gjorde 1-0 genom Victor Crus-Rydberg efter 7.34 i andra perioden.

Västervik gjorde 1-1 genom Christian Axelsson med 4.50 kvar att spela av perioden.

Karlskrona gjorde dock två snabba mål och gick från 1-1 till 3-1, målen av Tim Welin och Lukas Sjöblom, och punkterade matchen. 15.39 in i tredje perioden slog Erik Olhans-Lind till framspelad av Helmer Styf och Elias Sjöström och reducerade för Västervik. Fler mål än så blev det inte för Västervik.

Det här var Karlskronas andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Västerviks tredje uddamålsförlust.

Det här betyder att Karlskrona är i fortsatt serieledning, med 18 poäng efter sex matcher, och Västervik på fjärde plats med nio poäng.

På fredag 18 oktober 19.00 spelar Karlskrona borta mot Mörrum, och Västervik borta mot Pantern.