St Louis vann efter sen kvittering mot San Jose

Först kvitterade Justin Faulk i slutminuterna och sen avgjorde Brayden Schenn i förlängningen. Segerresultatet blev därmed 5-4 (1-2, 0-2, 3-0, 1-0) för St Louis mot St Louis i NHL.

Brayden Schenn stod för St Louis avgörande mål efter bara 45 sekunder i förlängningen.

St Louis har startat med två raka segrar, efter 3-2 mot Seattle i premiären.

San Jose tog ledningen efter 6.50, genom Macklin Celebrini assisterad av William Eklund och Jake Walman.

St Louis kvitterade till 1-1 efter 8.39, genom Pavel Buchnevich framspelad av Jordan Kyrou och Philip Broberg.

San Jose tog ledningen på nytt efter 17.13, när Tyler Toffoli hittade rätt på pass av Macklin Celebrini och Jan Rutta.

I andra perioden var San Jose starkast och gick från 2-1 till 4-1 genom mål av Fabian Zetterlund och Barclay Goodrow. St Louis gjorde dock fyra raka mål i tredje perioden och gick från underläge 4-1 till ledning med 4-5. 4-4-målet kom med bara 47 kvar att spela. Och med 15 kvar kom också 4-5.

Det här var St Louis andra uddamålsseger.

Nästa motstånd för San Jose är Anaheim Ducks. Lagen möts söndag 13 oktober 04.00 i SAP Center at San Jose. St Louis tar sig an Vegas borta lördag 12 oktober 04.00.