Toronto segrare borta mot New Jersey

Toronto vann mötet med New Jersey borta med 4-2 (3-1, 1-1, 0-0) på fredagen i NHL.

Det var Torontos första seger, efter förlusten med 0-1 mot Montreal i premiären.

Toronto stod för tre raka mål i första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 0-3, på bara 6.28 i mitten av perioden.

New Jersey reducerade dock till 1-3 genom Jesper Bratt efter 19.18 av perioden. Toronto ökade ledningen till 1-4 genom John Tavares efter 14.52 i andra perioden.

Timo Meier reducerade förvisso, men närmare än 2-4 kom inte New Jersey. Tredje perioden blev mållös och Toronto tog därmed en säker seger. Tredje perioden blev mållös, och Toronto höll i sin 4-2-ledning och vann.

New Jersey möter Washington i nästa match borta söndag 13 oktober 01.00. Toronto möter samma dag Pittsburgh hemma.