Förlängningsavgörande när NY Islanders föll mot Utah

NY Islanders fick bara med sig en poäng på hemmaplan i UBS Arena mot Utah i NHL. Matchen avgjordes först i förlängningen där Utah var starkast, och slutresultatet blev 5-4 (1-1, 1-0, 2-3, 1-0).

Dylan Guenther slog till 2.18 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 5-4-mål.

Första perioden var jämn. NY Islanders inledde bäst och tog ledningen genom Anthony Duclair efter 11.15, men Utah kvitterade genom Lawson Crouse i slutet av perioden. Utah gjorde också 1-2 efter 13.07 i andra perioden när Barrett Hayton fick träff framspelad av Clayton Keller. I tredje perioden var det NY Islanders som dominerade. Laget vann perioden med 3-2 och ställningen efter tre perioder var 4-4.

I förlängningen tog det 2.18 innan Utah också avgjorde till 4-5. Matchvinnare för bortalaget blev Dylan Guenther.

För tabellens utseende betyder det här att NY Islanders ligger på fjärde plats medan Utah har förstaplatsen.

Nästa motstånd för NY Islanders är Dallas. Lagen möts söndag 13 oktober 02.00 i American Airlines Center.