Örebro Hockey J18 utklassade Hudiksvalls HC på hemmaplan

Örebro Hockey J18 dominerade stort när laget vann på hemmaplan mot Hudiksvalls HC i J18 Regional väst herr med hela 14-0 (3-0, 6-0, 5-0).

Segern var Örebro Hockey J18:s sjunde på de senaste åtta matcherna, och fjärde raka segern på hemmaplan.

Örebro Hockey J18 spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Filip Wahlén, Noah Pettersson Askling och Robbin Stenström. Och det var bara början. Även i andra perioden var det hemmalaget som var starkast. Laget vann perioden med hela 6-0 och ställningen efter två perioder var 9-0.

Örebro Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 14-0. Målen i sista perioden gjordes av Måns Johansson, Oscar Olsson, Svante Forsman, Lukas Svensson och Lexus Zahn.

Noah Pettersson Askling gjorde två mål för Örebro Hockey J18 och tre målgivande passningar, Oliver Höglund stod för ett mål och tre assists, Filip Wahlén gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål och Lukas Svensson gjorde ett mål och två målgivande passningar.

Örebro Hockey J18 stannar därmed på andra plats, och Hudiksvalls HC sist, på tolfte plats, i tabellen.

Söndag 13 oktober möter Örebro Hockey J18 Valbo J18 hemma 12.30 och Hudiksvalls HC möter Borlänge hemma 11.40.