Nikola Pasic het när Malmö besegrade HV 71

Hemmalaget Malmö vann mot HV 71 i SHL. 4-2 (3-0, 0-2, 1-0) slutade torsdagens match.

Segern var Malmös fjärde på de senaste fem matcherna.

Malmö spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Nikola Pasic och ett mål av Linus Öberg. HV 71 reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Herman Träff och Isac Brännström efter 19.34 av perioden. 6.08 in i tredje perioden slog Christoffer Forsberg till på pass av William von Barnekow och Albert Sjöberg och ökade ledningen för Malmö. Det fastställde slutresultatet till 4-2.

Nikola Pasic gjorde två mål för Malmö och spelade dessutom fram till ett mål.

För Malmö gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan HV 71 är på tolfte plats. Noteras kan att Malmö sedan den 2 oktober har avancerat åtta placeringar i tabellen.

Malmö möter Brynäs i nästa match borta lördag 12 oktober 15.15. HV 71 möter samma dag Rögle hemma.