Tre poäng för Färjestad hemma mot Mora

Färjestad vann hemma mot Mora i J18 Regional väst herr. Matchen på onsdagen slutade 4-1 (0-0, 3-0, 1-1).

Segern var Färjestads åttonde på de senaste nio matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Den första perioden slutade mållös. I andra perioden var det Färjestad som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Malte Pihlström, Elias Eriksson och Isak Holtet. Färjestad ökade ledningen till 4-0 genom Simon Näslund efter 7.45 i tredje perioden.

Jon Nordqvist reducerade förvisso, men närmare än 4-1 kom inte Mora. Färjestad tog därmed en stabil seger.

Färjestads Joe Wahlund hade tre assists.

Resultatet innebär att Färjestad fortsätter toppa tabellen och Mora ligger på fjärde plats i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är söndag 13 oktober. Då möter Färjestad Strömsbro i Testebo Arena 12.10. Mora tar sig an Leksand hemma 15.00.