Timrås bakslag – nyförvärvet stannar i Montréal

Timrå värvade honom som en tilltänkt toppspelare. Nu står det klart att Oliver Kapanen stannar i Montréal.
– Det finns fortfarande en möjlighet att Oliver kommer till Timrå, säger sportchef, tillika pappa, Kimmo Kapanen.

Oliver Kapanen stannar i Montréal. Forwarden har imponerat tillräckligt mycket för att få en plats i NHL-laget till premiären, och nu meddelar också Timrå att han inte kommer återvända till SHL-laget efter campen.

21-åringen värvades in av Timrå inför den här säsongen, men skrev sedan på ett NHL-kontrakt med Canadiens. Efter att Montréal gallrat spelare under dagen pekade det mesta på att talangen skulle bli kvar i NHL-laget, och nu bekräftar alltså Timrå att så är fallet. Där NHL-debut ser ut att komma redan på torsdag.

– Med det sagt är det här inte klart än, det finns fortfarande en möjlighet att Oliver kommer till Timrå. Jag och Olli har en god dialog och just nu ser vi ingen anledning till att panikvärva något, säger Kimmo Kapanen.

Oliver Kapanen kan ansluta till Timrå

Helt kört är det dock inte för Timrå, Oliver Kapanen kan fortfarande ansluta till laget om Montréal skulle välja att gallra bort honom vid ett senare skede.

Förra säsongen gjorde han 34 poäng på 51 matcher och tanken var att han i år skulle vara en offensivt ledande spelare i Timrå.

TV: Pastrnak: Det här älskar jag mest med Sverige

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: