Storseger för Djurgården borta mot SDE

Djurgården hade en riktig målfest när man besegrade SDE borta i Stockhagens Ishall i J18 regional öst herr. Djurgården vann med hela 9-2 (3-0, 4-2, 2-0).

I och med detta har Djurgården hela fem raka segrar i J18 regional öst herr.

Djurgården spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Viktor Hedlund och ett mål av Dorian Eklund Aspe. Och det var bara början. Även i andra perioden var det bortalaget som var starkast. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 2-7.

11.40 in i tredje perioden slog Dennis Lindberg till på nytt på pass av Marcus Nordmark och Dorian Eklund Aspe och ökade ledningen för Djurgården. 2-9-målet blev matchens sista.

Djurgårdens Dorian Eklund Aspe stod för fyra poäng, varav ett mål, Ruben Westerling gjorde ett mål och spelade fram till två mål och Marcus Nordmark gjorde ett mål och två assist.

SDE har nu sex poäng och Djurgården har 15 poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

I nästa match, torsdag 10 oktober, har SDE Täby borta i Tibble Ishall 19.40, medan Djurgården spelar hemma mot SSK J18 19.30.