Olle Nyströms mål räckte inte för Huddinge mot SSK J18

Huddinge blev besegrade av SSK J18 på bortaplan i J18 regional öst herr, där matchen på söndagen slutade 5-1 (0-0, 3-0, 2-1).

Den första perioden slutade mållös. I andra perioden var det SSK J18 som var vassast och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av Noel Lundell, Loke Åkesson och Nils Håkansson. 5.29 in i tredje perioden nätade Huddinges Olle Nyström på pass av Elliot Frånberg och Dante Islercelik och reducerade för Huddinge. Men mer än så orkade Huddinge inte med.

11.11 in i perioden slog Ian Petronijevic Lepsa till framspelad av Nils Håkansson och ökade ledningen för SSK J18.

SSK J18 punkterade matchen med ett 5-1-mål med 1.03 kvar att spela genom Ralfs Latvens på pass av James Stenberg.

SSK J18:s Nils Håkansson stod för ett mål och två assists.

SSK J18 har nu 15 poäng och Huddinge har sex poäng när båda lagen har spelat fem matcher.

Nästa motstånd för Huddinge är Sollentuna. Lagen möts torsdag 10 oktober 19.40 i Björkängshallen.