Flemingsberg fick ge sig i straffläggning – föll hemma mot Täby

Det var helt jämnt vid full tid när Flemingsberg mötte Täby hemma i J18 regional öst herr. Först efter straffar kunde lagen skiljas åt. Täby var kyligare i avsluten och vann med 6-5 (3-0, 0-1, 2-4, 0-0, 1-0).

Täby spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 0-3 genom två mål av Elliot Blom och ett mål av Jan-Christian Kneubühler. Efter 3.35 i andra perioden nätade Nikita Antonov, på pass av Pijus Pranskevicius och Alexander Dani och reducerade åt Flemingsberg. I tredje perioden var det i stället Flemingsberg som hade övertaget. Laget vann perioden med 4-2 och ställningen efter tre perioder var 5-5.

Matchen fortsatte att vara jämn i fjärde perioden. Perioden slutade 0-0 och resultatet var 5-5 efter fyra perioders spel.

Täbys Mykolas Skadauskas stod för fem poäng, varav två mål, Elliot Blom gjorde två mål och spelade fram till två mål och Jan-Christian Kneubühler gjorde ett mål och två assist. Alexander Dani gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål för Flemingsberg, Nikita Antonov gjorde ett mål och totalt tre poäng och Pijus Pranskevicius gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Det här var Flemingsbergs andra uddamålsförlust den här säsongen.

Det här betyder att Flemingsberg nu ligger på sjätte plats i tabellen, och Täby är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Flemingsberg är Lidingö. Lagen möts torsdag 10 oktober 19.30 i Exakt Arena.