Halmstad J18 utklassade Kållered – seger med 12-3

Halmstad J18 spelade riktigt bra när laget vann på hemmaplan mot Kållered i allettan Norra med hela 12-3 (4-0, 3-1, 5-2).

Det var andra raka för Halmstad J18, efter 5-1-segern mot Vänersborg i premiären.

I matchen var det Halmstad J18 som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 4-0 genom två mål av Julius Roth, ett mål av Adrian Runsten och ett mål av Ville Emvall. Det skulle komma mer från Halmstad J18. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med 3-1 och ställningen efter två perioder var 7-1.

Halmstad J18 vann också tredje perioden 5-2 och matchen med hela 12-3.

Adrian Runsten och Karl Emvall gjorde två mål och tre assist var för Halmstad J18.

Torsdag 10 oktober 18.40 spelar Halmstad J18 borta mot Hanhals J18. Kållered möter Hisingen hemma i Kållereds Ishall fredag 11 oktober 19.30.