Uddamålsseger för Sollentuna mot Wings Arlanda

Hemmalaget Sollentuna vann matchen mot Wings Arlanda i HockeyEttan östra. Resultatet i söndagens match i SVEAB Annex blev 3-2 (0-0, 3-1, 0-1).

Den första perioden slutade mållös. Sollentuna stod för tre raka mål i andra perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 7.03.

Wings Arlanda reducerade dock till 3-1 genom Simon Hedlund med 1.20 kvar att spela av perioden. Wings Arlanda reducerade igen efter 16.19 i tredje perioden genom Didrik Lif framspelad av Dennis Von Walden. 3-2-målet blev matchens sista.

Wings Arlanda har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fyra spelade matcher. Sollentuna har nio poäng.

I nästa match, onsdag 9 oktober 19.00, har Sollentuna Hanviken borta i Tyresö Ishall, medan Wings Arlanda spelar hemma mot Huddinge.