Sollentuna avgjorde i förlängningen mot Tyresö Hanviken Hockey

Matchen i J20 Region öst herr mellan hemmalaget Sollentuna och gästande Tyresö Hanviken Hockey var oavgjord vid full tid, 2-2. Först i förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 3-2 (1-1, 0-1, 1-0, 1-0). Stor matchhjälte i förlängningen blev Gustav Wiklund som gjorde det avgörande målet.

Första perioden var jämn. Sollentuna inledde bäst och tog ledningen tidigt genom Erik Wiberg efter 3.18, men Tyresö Hanviken Hockey kvitterade genom Malcom Nord efter 12.22. Tyresö Hanviken Hockey gjorde också 1-2 efter 9.19 i andra perioden när Sebastian Einarsson hittade rätt framspelad av Anton Skoogh och William Due-Boje. 12.03 in i tredje perioden nätade Sollentunas Erik Wiberg ännu en gång på pass av Eric Hovmöller och Victor Logren och kvitterade för Sollentuna. I förlängningen tog det 1.09 innan Sollentuna också avgjorde till 3-2. Matchvinnare för hemmalaget blev Gustav Wiklund, framspelad av Eric Hovmöller och Victor Logren.

Eric Hovmöller och Victor Logren gjorde noll mål och tre assist var för Sollentuna.

Sollentuna har sex poäng och Tyresö Hanviken Hockey har 13 poäng efter fem omgångar.

Måndag 7 oktober spelar Sollentuna borta mot Nyköping 19.45 och Tyresö Hanviken Hockey mot Flemingsberg hemma 19.40 i Tyresö Ishall.