Enköping besegrade Nacka med knapp marginal

Ett måls övervikt avgjorde en målmässigt jämn match för Enköping, som vann hemma mot Nacka med 3-2 (1-0, 2-1, 0-1) i J20 Region öst herr på lördagen.

Enköping tog ledningen efter 15 minuters spel, genom Alexander Thors framspelad av Liam Larnebo och Hugo Hedenfalk. Efter 4.21 i andra perioden gjorde Enköping 2-0 genom Hugo Hedenfalk.

Nacka reducerade dock till 2-1 genom Matej Vucic efter 10.53 av perioden.

Enköping utökade ledningen på nytt genom Sebastian Dahlén efter 11.01. 1.23 in i tredje perioden nätade Nackas Milo Andersson på pass av Samuel Ingelsson och Matej Vucic och reducerade för Nacka. Fler mål än så blev det inte för Nacka.

Enköping har tre segrar och två förluster och 12–13 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Nacka har två vinster och tre förluster och 11–13 i målskillnad. Förlusten var Nackas andra uddamålsförlust.

Enköping har nio poäng och Nacka har fem poäng efter fem omgångar.

I nästa match, måndag 7 oktober, har Enköping Huddinge borta i Björkängshallen 19.40, medan Nacka spelar hemma mot Vallentuna 19.15.