Förlängningsavgörande när Hammarby J20 föll mot Saltsjöbaden

Det blev en riktigt jämn match när Hammarby J20 mötte Saltsjöbaden på hemmaplan i J20 Div 1 östra B herr. Först i förlängningen kunde bortalaget avgöra till 5-4 (1-3, 2-0, 1-1, 1-0).

Gustav Palmbäck slog till 1.13 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 5-4-mål.

Hammarby J20 stod för tre raka mål i början av första perioden när laget ryckte åt sig ledningen med 3-0, på bara 4.27.

Saltsjöbaden reducerade dock till 3-1 genom Oscar Bratt efter 13.20 av perioden. Saltsjöbaden reducerade igen efter 2.07 genom Oskar Spjuth på pass av Leo Rosenholm och Charlie Magnell.

Efter 8.30 i andra perioden slog Oskar Spjuth till på nytt, framspelad av Lucas Ahlström och kvitterade för Saltsjöbaden.

Saltsjöbaden gjorde 3-4 genom Gustav Palmbäck efter 12.24 i tredje perioden.

Hammarby J20 kvitterade till 4-4 genom Philip Pihl med 4.44 kvar att spela av matchen. I förlängningen tog det 1.13 innan Saltsjöbaden avgjorde till 4-5. Stor matchhjälte blev Gustav Palmbäck, framspelad av William Nyberg.

Nästa motstånd för Hammarby J20 är Värmdö J18. Lagen möts måndag 7 oktober 19.55 i Ekhallen.