Tung hemmaförlust för Östersund mot Modo Hockey J18

Östersund hade en riktigt tung match hemma mot Modo Hockey J18, och förlorade med hela 2-9 (0-1, 2-6, 0-2) i J18 Regional norr herr.

Modo Hockey J18 startade matchen vassast. Laget ryckte åt sig en 0-2-ledning genom mål av Gordon Palmgren och Alfons Öberg innan Östersund svarade och gjorde 1-0 genom Måns Stolth-Hakfelt. Modo Hockey J18 tog kommandot i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 6.34 genom Malcom Gästrin, och gick upp till 1-6 innan Östersund svarade.

2-7 blev det till slut för Modo Hockey J18. Modo Hockey J18 fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 9-2. Målen i sista perioden gjordes av Harry Styf och Gordon Palmgren.

Modo Hockey J18:s Milan Sundström hade tre assists och Gordon Palmgren gjorde två mål och spelade fram till ett mål.

För Modo Hockey J18 gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Östersund är på sjunde plats.

Nästa motstånd för Östersund är Timrå. Lagen möts söndag 6 oktober 14.30 i Östersund Arena.