Målfest när Luleå krossade Vännäs i Lulebohallen

Luleå hade inga problem med Vännäs i J18 Regional norr herr, och vann hemma med utklassningssiffrorna 8-1 (2-0, 3-1, 3-0).

Segern var Luleås sjätte på de senaste sju matcherna, och sjätte raka segern på hemmaplan.

I början av matchen var Luleå starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Lukas Allström och Casper Kjölmoen. Det skulle komma mer från Luleå. Vännäs reducerade dock till 2-1 genom Kevin Fransson tidigt i andra perioden av perioden.

Luleå stod därefter för tre raka mål i när laget gick från 2-1 till 5-1 på bara 7.53. Luleå fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-1. Målen i sista perioden gjordes av David Lövgren, Hugo Johansson och Kim Keskitalo.

David Lövgren och Casper Kjölmoen gjorde ett mål och tre assist var för Luleå.

Resultatet innebär att Luleå fortsätter toppa tabellen och Vännäs ligger på åttonde plats i tabellen. Ett fint lyft för Luleå som låg på femte plats så sent som den 18 september.

Nästa motstånd för Luleå är Ö-vik Hockey J18. Vännäs tar sig an Boden borta. Båda matcherna spelas söndag 6 oktober 11.00.