Svårstoppade Brynäs fortsätter vinna – 4-0 mot Björklöven

Det blev 4-0 (1-0, 1-0, 2-0) borta mot Björklöven på lördagen och därmed också den fjärde raka segern i J20 Nationell norra herr för Brynäs. Det innebär också att Björklöven åkte på femte raka förlusten.

Brynäs tog ledningen efter tio minuters spel, genom Pontus Falk. I andra perioden var Brynäs starkast och gick från 0-1 till 0-3 genom mål av Cedrik Johansson och Hugo Lejon. Efter 19.37 i tredje perioden gjorde Michal Svrcek också 0-4 på pass av Hugo Lejon. Målet var Michal Svrceks femte i J20 Nationell norra herr.

För Björklöven gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Brynäs är på tredje plats.

Söndag 6 oktober möter Björklöven Almtuna hemma 11.00 och Brynäs möter Modo J20 borta 12.00.