Efter förlustraden: Seger igen för SSK J20 – 2-1 mot Växjö

Inför matchen var facit fem raka förluster i J20 Nationell södra herr. Hemma mot Växjö bröts den tuffa sviten för SSK J20. Det blev 2-1 (0-0, 2-0, 0-1) i matchen på lördagen.

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var det SSK J20 som var starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Erik Söderman och Hugo Zetterlund. 11.13 in i tredje perioden nätade Växjös Albin Laksonen på pass av Max Isaksson och Edvin Modin och reducerade för Växjö. Mer än så blev det dock inte för Växjö.

SSK J20 har en seger och fyra förluster och 11–21 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Växjö har fyra vinster och en förlust och 17–6 i målskillnad. Det här var SSK J20:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Växjös fjärde uddamålsförlust.

I nästa match möter SSK J20 Malmö hemma och Växjö möter VIK Hockey J20 borta. Båda matcherna spelas söndag 6 oktober 12.00.