Efter sju förluster i rad – äntligen är sviten bruten för VIK Hockey J20

Matchen mellan VIK Hockey J20 och Malmö i ABB Arena Nord slutade 2-1 (1-0, 0-1, 1-0). Ett skönt trendbrott för VIK Hockey J20. Laget hade före lördagens hemmamatch sju förluster i rad i J20 Nationell södra herr.

Segermålet för VIK Hockey J20 stod Svante Johansson för 17.56 in i tredje perioden.

VIK Hockey J20 tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Victor Pantzare assisterad av Oliver Marcelius och Viktor Pennerborn. Efter 13.58 i andra perioden nätade Joel Grossniklaus, på pass av Wille Magnertoft och Tristan Lee Juhl Petersen och kvitterade för Malmö. 17.56 in i tredje perioden slog Svante Johansson till framspelad av Noah Wolf och Hugo Alatalo och avgjorde matchen för VIK Hockey J20.

Det här var VIK Hockey J20:s andra uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Malmös tredje uddamålsförlust.

VIK Hockey J20 möter Växjö i nästa match hemma söndag 6 oktober 12.00. Malmö möter samma dag SSK J20 borta.