Sollentuna utan poäng efter förlust mot Tyresö Hanviken Hockey

Efter två perioder var matchen i J18 regional öst herr mellan hemmalaget Tyresö Hanviken Hockey och gästande Sollentuna helt jämn. I tredje var det dock Tyresö Hanviken Hockey som var det starkare laget och vann matchen med 2-1 (0-1, 1-0, 1-0).

Segermålet för Tyresö Hanviken Hockey stod Emil Heidgren för 10.19 in i tredje perioden.

Sollentuna tog ledningen efter 14 minuters spel, genom Ludvig Norström. Efter 14.39 i andra perioden nätade Carl Hemb, framspelad av Gustav Buredal och Sidney Ewing och kvitterade för Tyresö Hanviken Hockey. 10.19 in i tredje perioden nätade Tyresö Hanviken Hockeys Emil Heidgren på pass av Tim Rillver och Aron Ahnlund och avgjorde matchen för Tyresö Hanviken Hockey. Därmed hade Tyresö Hanviken Hockey vänt matchen.

Förlusten var Sollentunas andra uddamålsförlust.

För Tyresö Hanviken Hockey gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Sollentuna är på tionde plats.

Nästa motstånd för Sollentuna är Nacka. Lagen möts söndag 6 oktober 18.00 i SVEAB Annex.