Mora utklassade Hudiksvalls HC – vann med 13-1

Mora övertygade när laget vann på hemmaplan mot Hudiksvalls HC i J18 Regional väst herr med hela 13-1 (6-0, 5-0, 2-1).

I matchen var det Mora som spelade bäst och ryckte åt sig ledningen med 6-0 genom mål av Noah Svensson, Wille Schedvin, Vincent Lanfjärd Risberg, Simon Schmid, Albin Hurtig och Emil Svensson. Det skulle komma mer från Mora. Hemmalaget var starkast i även i andra perioden. Laget vann perioden med hela 5-0 och ställningen efter två perioder var 11-0.

Mora vann också tredje perioden 2-1 och matchen med hela 13-1.

Noah Svensson gjorde ett mål för Mora och tre målgivande passningar, Oliwer Karlsson stod för två mål och två assists, Simon Schmid gjorde ett mål och spelade dessutom fram till tre mål, Romeo Edvardsen Sörensen gjorde två mål och två målgivande passningar och Wille Schedvin gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Mora ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Hudiksvalls HC är på tolfte och sista plats.

Lördag 5 oktober 19.00 spelar Mora hemma mot Färjestad. Hudiksvalls HC möter Färjestad hemma i Holmen Center söndag 6 oktober 13.20.