Troja-Ljungby J18 vann efter förlängning mot Vita Hästen

Det blev en riktigt spännande match när Troja-Ljungby J18 mötte Vita Hästen i J18 Regional syd herr. Matchen avgjordes först i förlängningen där Troja-Ljungby J18 var starkast, och segerresultatet blev därmed 4-3 (0-1, 2-1, 1-1, 1-0). Matchhjälte blev Jacob Samuelsson, som gjorde det avgörande målet i förlängningen.

– Det var en tajt match, men vi visade riktig arbetsvilja och tycker vi sätter ihop tre bra perioder. En välförtjänt vinst och två poäng, tyckte Troja-Ljungby J18:s tränare Marcus Shellhammer, efter matchen.

Vita Hästen tog ledningen efter åtta minuters spel, genom Linus Boman på pass av Mio Svanberg och Frans Vejkabo. Efter 2.25 i andra perioden nätade Vashek Richards, framspelad av Hugo Jansson och Viggo Kvarnstedt och kvitterade för Troja-Ljungby J18.

Vita Hästens Liam Eneman gjorde 1-2 efter 2.42 på pass av Emil Aldén och Eliam Heine-Hällborn.

Troja-Ljungby J18:s Jacob Samuelsson gjorde 2-2 efter 12.22 på pass av Valter Elisson och Linus Johansson.

Efter 2.22 i tredje perioden gjorde Troja-Ljungby J18 3-2 genom Viggo Kvarnstedt.

Vita Hästen kvitterade till 3-3 genom Milliam Dahlgren tidigt i perioden av matchen. I förlängningen tog det 2.56 innan Troja-Ljungby J18 avgjorde till 4-3. Matchvinnare för hemmalaget blev Jacob Samuelsson, på pass av Linus Johansson.

Troja-Ljungby J18:s Linus Johansson hade tre assists.

Troja-Ljungby J18 har haft en tuff start på serien och har bara två poäng efter fyra spelade matcher. Vita Hästen har fyra poäng.

Troja-Ljungby J18 tar sig an Borås i nästa match hemma söndag 6 oktober 12.00. Vita Hästen möter samma dag 13.40 Linköping hemma.