Timrå vann med 3-1 mot Björklöven

Hemmalaget Timrå segrade efter underläge i SCA Arena mot Björklöven i J18 Regional norr herr. 3-1 (0-1, 2-0, 1-0) slutade matchen på söndagen.

– En stark laginsats. Vi kommer fel på matchen och är kanske mentalt kvar i gårdagens målkalas. Detta gör att Björklöven leder rättvist med 0-1 efter första. Därefter tycker jag vi är det starkare laget och vinner rättvist, kommenterade Timrås tränare Martin Nilsson.

Björklövens tränare Oskar Hägglund om matchen:

– Tyvärr känns det som vi ger bort den här matchen. Första perioden skapar vi hel del lägen samtidigt som vi plockar bort dem på ett bra sätt. Vi dikterar villkoren i matchen. Men det var som bortblåst i andra och tredje perioden, då slutar vi åka skridskor och tar för dåliga beslut med pucken. Bra läropeng som vi får ta med oss.

Gästande Björklöven startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 3.05 slog Lucas Dahlgren till framspelad av Eddin Mesanovic och Sixten Gustavsson. Efter 7.54 i andra perioden slog Alex Kristiansson till, på pass av Alex Åkerlund och kvitterade för Timrå.

Albin Klar gjorde dessutom 2-1 efter 15.30 framspelad av Alex Kristiansson.

Laget punkterade matchen med ett 3-1-mål med 1.30 kvar att spela genom Alex Åkerlund assisterad av Edwin Annerstedt och Filip Sjölund. Därmed hade Timrå vänt matchen.

Det här betyder att Timrå ligger på femte plats i tabellen, och Björklöven är på andra plats.

Söndag 6 oktober 14.30 spelar Timrå borta mot Östersund. Björklöven möter Ö-vik Hockey J18 borta i Skyttishallen onsdag 2 oktober 19.30.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: