Brödernas/Väsby vann på hemmaplan mot Sollentuna

Brödernas/Väsby vann mötet med Sollentuna hemma med 5-1 (1-0, 2-0, 2-1) på lördagen i HockeyEttan östra.

Brödernas/Väsby tog ledningen efter 16.13, genom Viktor Hertzberg framspelad av Carl Wassenius och Henrik Rommel. Brödernas/Väsby gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 1-0 till 3-0, målen av Rasmus Sörgardt och Gustav Berglund.

Sollentuna reducerade dock till 3-1 genom Simon Boman efter 20.21 av perioden. Brödernas/Väsby fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 5-1. Målen i sista perioden gjordes av Nik Allain och Jacob Samuelsson.

Brödernas/Väsbys Henrik Rommel hade tre assists.

Efter tre matcher har Brödernas/Väsby nu nio poäng och Sollentuna har sex poäng.

Onsdag 2 oktober 19.00 spelar Brödernas/Väsby borta mot Huddinge. Sollentuna möter Wings Arlanda hemma i SVEAB Annex söndag 6 oktober 15.00.