Kalvyn Watson het när Västervik besegrade Mörrum

Hemmalaget Västervik tog hem de tre poängen efter seger mot Mörrum i HockeyEttan södra. 5-2 (1-0, 2-1, 2-1) slutade fredagens match.

Västervik tog ledningen efter 17 minuters spel, genom Kalvyn Watson assisterad av George Diaco. Efter 8.26 i andra perioden slog Noa Lindqvist-Muci till, framspelad av Adam Ingvarsson och August Renemark och kvitterade för Mörrum.

Västerviks Christian Axelsson gjorde 2-1 efter 11.02.

Kalvyn Watson gjorde dessutom 3-1 efter 14.31 på pass av George Diaco.

9.03 in i tredje perioden nätade Mörrums Mathias Kemppi framspelad av Elias Andersson och Karl Persman och reducerade för Mörrum. Mer än så blev det dock inte för Mörrum.

9.40 in i perioden slog George Diaco till på pass av Kalle Bartholdsson och Kalvyn Watson och ökade ledningen för Västervik.

Efter 13.41 slog Emil Öhrwall till framspelad av Gustav Lindberg och Anton Johansson och ökade ledningen för Västervik.

Västerviks Kalvyn Watson stod för två mål och ett assist och George Diaco gjorde ett mål och spelade dessutom fram till två mål.

För hemmalaget betyder resultatet andra plats i tabellen. Mörrum är sist, på åttonde plats.

Västervik möter Troja-Ljungby i nästa match borta onsdag 2 oktober 19.00. Mörrum möter samma dag Tyringe hemma.