Luleå avgjorde tät match mot Björklöven i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Luleå och gästande Björklöven var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Luleå och vann matchen i J18 Regional norr herr med 2-1 (0-0, 1-1, 1-0).

Björklövens tränare Oskar Hägglund om matchen:

– Vi tävlar i 60 minuter och gör en bra prestation. Det finns mycket bra delar i spelet som vi tar med oss, och självklart en del som vi behöver jobba vidare på också. Men på det stora hela gör vi en bra match utan att få med oss resultatet.

Melvin Wande stod för Luleås avgörande mål 2.55 in i sista perioden.

Den första perioden slutade 0–0. Efter 9.56 i andra perioden gjorde Luleå 1-0 genom Joseph Harmouche.

Björklöven kvitterade till 1-1 genom Eddin Mesanovic med 3.29 kvar att spela av perioden. 2.55 in i tredje perioden nätade Luleås Melvin Wande på pass av Isak Bergenstråhle och avgjorde matchen för Luleå.

Senaste mötet lagen emellan slutade med seger för Luleå med 6-1.

Nästa motstånd för Luleå är Clemensnäs. Lagen möts torsdag 19 september 19.00 i Coop Norrbotten Arena. Björklöven tar sig an Boden borta söndag 15 september 11.00.