Stjärnan hintar om NHL-klubbens nya lagnamn

Utah har fortfarande inte bestämt vad klubbens lagnamn kommer att bli efter debutsäsongen i NHL.
Nu hintar stjärnforwarden Clayton Keller om vad lagnamnet ser ut att bli.
– Det låter som att det kommer att bli Yeti, säger Keller till NHL.com.

Clayton Keller hintar om Utahs nya lagnamn. Foto: Rick Bowmer/AP Photo/Alamy (Montage)

Tidigare under sommaren har general managern Bill Armstrong av misstag kallat Utahs nya NHL-lag för Yeti och av allt att döma ser klubben ut att gå mot det lagnannet. I en intervju med NHL.com berättar lagets forward Clayton Keller att det lutar åt att laget från Salt Lake City kommer att kallas för Yeti efter den kommande säsongen.

– Det låter som att det kommer att bli Yeti, säger Keller till NHL.com.
– Men jag vet inte. Vi får se vad som händer. Vad de än väljer så kommer det att bli bra. Det känns bara roligt att vara en del av något nytt.

Röstades fram som finalist av supportrarna

Utahs ägargrupp genomförde under våren och sommar omröstningar för att tillsammans med sina supportrar bestämma vad det nya lagnamnet på NHL-klubben ska bli. Yeti är ett av sex lagnamn som återstod efter den första omgången av omröstningar. Utöver Yeti var Utah Blizzard, Utah Mammoth, Utah Outlaws, Utah Venom och nuvarande Utah Hockey Club finalisterna i omröstningen till NHL-klubbens nya lagnamn.

Utah har ännu inte offentliggjort huruvida det kommer att ske en ny omröstning med de sex finalisterna, men enligt KSL Sports är “Yeti” det populäraste lagnamnet bland supportrarna och inom NHL-klubbens organisation.


TV: Arvid Eljas favoritspelare från Björbo

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: