Vill upp på tronen igen: “För oss finns det inget annat”

  • Var förstemålvakt i Stockholm – redan för ett år sedan.
  • “Vi har fruktansvärt många skickliga backar”
  • Var framstående i TV-pucken förra året: “Stack ut med en väldigt bra spelförståelse

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras. Nu har det blivit dags för Stockholm – som som vanligt kliver in i turneringen som den stora favoriten.

Stockholm har helt andra förutsättningar än många av lagen ute i landet när det kommer till TV-pucken för tjejer. Distriktet har väldigt många spelare att välja på i jämförelse med de flesta andra, och kliver således in i turneringen som en av de stora favoriterna.

Där man i år också siktar på att revanschera sig från bronsmedaljen från förra året och ta tillbaka pokalen från Dalarna.

– För oss finns det inget annat än att vi ska stå en final, och då är det sista matchen i livet vi spelar. Den ska vinnas och inget annat finns på världskartan, säger huvudtränaren Lasse Billing.

I grupp C, som spelas i Hässelby, ställs Stockholm mot SIF-laget, Södermanland, Uppland och Östergötland/Gotland.

Stockholm har valt att inte delta i Hockeysveriges laggenomgång. Istället kommer en presentation om spelarna och deras föregående säsong, samt en genomgång av lagdelarna tillsammans med Lasse Billing.

Missa ingenting – här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år eller halvår till ett rabatterat pris. Läs mer här och ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: