“Vi ska visa att Norrbotten inte kan räknas bort”

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras – med kommentarer från huvudtränarna om ALLA spelare. Idag: Norrbotten.

  • Nedsnackad kull: “Håller definitivt inte med”
  • “Det är en komplett hockeyback”
  • Styrkan: “Finns enormt mycket spelskicklighet”
  • “Vi tror stenhårt på oss själva – ska överraska alla”

En förlust mot skräll-laget Södermanland i förra årets kvartsfinal stoppade ytterligare en stark kull från Norrbotten. Nu har mästarna från 2022 laddat om för revansch, och även om det finns de som pratar ner denna upplaga finns definitivt tron på att man kan lyckas kvar.

– Många har utmålat 09:orna som en svagare kull, men det håller jag definitivt inte med om. Jag tycker att det är en gedigen årskull med en hel del spets, men framförallt en bredd som är jättebra. Jag har sagt till alla som pratat om något annat att de har fel, säger tränaren, Anton Burman.

I grupp D, som spelas i Sundsvall, ställs Norrbotten mot Medelpad, Stockholm Nord, Jämtland/Härjedalen, Västerbotten och Ångermanland.

Tillsammans med Anton Burman går vi här igenom truppen – spelare för spelare.

Missa ingenting – här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år eller halvår till ett rabatterat pris. Läs mer här och ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: