TV-pucken 2024: Östergötland – kommentarer om ALLA spelare

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras – med kommentarer från huvudtränarna om ALLA spelare.
Nu har det blivit dags för Östergötland.

  • “Har tendensen att göra sjuka räddningar”
  • Lyfts fram: “En ledare på isen”
  • “Kan hända lite oväntade saker runt honom”
  • “Stockholm Syd får man se som favorit”

Det förhållandevis lilla distriktet brukar ha en förmåga att vara med och störa de stora drakarna. Förra året tog man sig hela vägen till en bronsmatch efter att ha imponerat turneringen igenom.

I år kliver Östergötland i en spännande grupp med bland annat en av de stora favoriterna Stockholm Syd och fjolårsfinalisten Södermanland.

– Vi är ju underdogs, skulle jag säga. Vi har en bra kurva uppåt sen april-cupen där det gick tungt för oss och vi är på rätt väg, det känner vi. Vi är försiktigt optimistiska och kommer göra allt vi kan för att vara med och tampas om slutspelsplatserna, säger huvudtränare Daniel Åsberg.

I grupp C, som spelas i Eskilstuna, ställs Östergötland mot Gotland, Stockholm Syd, Södermanland, Uppland och SIF-laget. 

Tillsammans med Daniel Åsberg går vi här igenom laget – spelare för spelare.

Missa ingenting - här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år för bara 499 kronor (ord.pris 659kr). Ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: