TV-pucken 2024: Västergötland – kommentarer om ALLA spelare

Hockeysverige.se storsatsar återigen inför TV-pucken! Inför gruppspelet kommer samtliga lag att presenteras – med kommentarer från huvudtränarna om ALLA spelare.
Nu har det blivit dags för Västergötland.

  • “Vuxit fram till en av våra mest tongivande backar”
  • “Han är en spännande spelare”
  • Kaptenen leder laget: “Bra skott och bra tryck i allt han gör”
  • Spelarna att hålla koll på.

Förra året var Västergötland en av de stora överraskningarna i TV-pucken. Med spelare som exempelvis Bosse Meijer och Axel Elofsson tog man sig till slutspel för första gången på nio år (exkluderat året man var med som arrangör).

Nu ska man försöka göra om bedriften och kommer i år ställas mot stora distrikt som framför allt Göteborg och Småland i den södra gruppen.

– Vi åker inte dit för att titta på de andra lagen utan vi vill ge det en ärlig chans. Vi vill slåss om de här två platserna men sen har vi respekt för våra motståndare, säger huvudtränaren Daniel Henryson.

I grupp A, som i år spelas i Karlskrona, ställs Västergötland mot Småland, Göteborg, Bohulän/Dal, Skåne och Blekinge.

Här går vi tillsammans med Daniel Henryson igenom truppen – spelare för spelare.

Missa ingenting – här publiceras samtliga texter om TV-puckslagen.

Erbjudande på Hockeysverige Plus! Ta del allt vårt material, däribland alla våra texter om TV-pucken samt våra laganalyser inför säsongen i SHL, HockeyAllsvenskan och SDHL, i ett helt år för bara 499 kronor (ord.pris 659kr). Ta del av erbjudandet här, med koden tv_puck25.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: