Christopher Heino-Lindberg lämnar AIK

AIK och målvaktstränaren Christopher Heino-Lindberg går skilda vägar. Det meddelar klubben på sin hemsida.
– Det är såklart väldigt tråkigt att Heino ville sluta, säger sportchefen Niklas Persson.

Under fem år har Christopher Heino-Lindberg varit målvaktstränare i AIK. Nu väljer 39-åringen att gå vidare i sin karriär. 

Via sin hemsida meddelar AIK att Heino-Lindberg väljer att lämna klubben.

– Först och främst vill jag tacka Christopher för det jobb han gjort för AIK Hockey. Han har varit väldigt professionell och gjort ett bra jobb. Det är såklart väldigt tråkigt att Heino ville sluta. Han har varit i AIK flera år nu och vi i klubben är tacksamma för det Christopher har åstadkommit och vi önskar honom all lycka i framtiden, säger sportchefen Niklas Persson.

Uppgifter: Alexander Hamberg ersätter

Var Heino-Lindberg fortsätter sin karriär är i nuläget okänt.

– Det har varit en stor ära att få representera AIK i fem års tid som tränare. Jag är framförallt tacksam för alla supportrar som har stöttat oss i både med och motgång och jag är tacksam för allt engagemang och hårt jobb från alla som har med AIK Hockey att göra. Vi har hela tiden jobbat tillsammans mot samma mål, säger Heino-Lindberg.

Enligt Expressen ska Alexander Hamberg, som de senaste fyra säsongerna varit målvaktstränare i Väsby, vara aktuell som ersättare på den nu vakanta målvaktstränarposten i AIK.


TV: Pastrnaks redan klassiska guldmål


 

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: