Väntad seger för Carolina som förlänger vinstsviten

Allt talade för seger för Carolina, och så blev det också när det formstarka laget mötte Chicago på bortaplan. Efter segersiffrorna 4-2 (0-1, 1-0, 3-1) har nu Carolina fem raka segrar. Chicago har fyra förluster i rad i NHL.

Chicago tog ledningen efter tio minuters spel, genom Frank Nazar assisterad av Seth Jones. Efter 4.10 i andra perioden slog Jordan Staal till, och kvitterade för Carolina. Efter 1.54 i tredje perioden gjorde Chicago 2-1 genom Andreas Athanasiou.

Carolina vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 2-1 till 2-4. 2-3-målet kom med bara 03.33 kvar att spela. Och med 02.06 kvar kom också 2-4.

Det här betyder att Chicago är kvar på åttonde och sista plats, och Carolina stannar på andra plats, i tabellen.

Nästa gång lagen spelar i serien är onsdag 17 april. Då möter Chicago Vegas i T-Mobile Arena 04.00. Carolina tar sig an Columbus borta 01.00.