Kadri och Kadri bakom Calgarys vändning mot Arizona Coyotes

Inför sista perioden var Arizona Coyotes i ledningen med 5-4 i Scotiabank Saddledome. Men i tredje perioden kvitterade först Nazem Kadri, och sen avgjorde Nazem Kadri för Calgary. Till slut blev det 6-5 i matchen i NHL.

I första perioden var det Arizona Coyotes som var vassast. Laget vann perioden med 2-3.

Andra perioden slutade 2-2 och ställningen efter två perioder var 4-5.

1.14 in i tredje perioden nätade Calgarys Nazem Kadri och kvitterade för Calgary.

Efter 5.43 nätade Nazem Kadri återigen på pass av MacKenzie Weegar och Andrei Kuzmenko och avgjorde matchen. Kadri fullbordade därmed lagets vändning.

Calgarys Nazem Kadri stod för två mål och ett assist.

Det här var Calgarys 13:e uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Arizona Coyotes 15:e uddamålsförlust.

För Calgary gör resultatet att man nu ligger på femte plats i tabellen, medan Arizona Coyotes är på sjunde plats.

Onsdag 17 april 04.00 spelar Calgary borta mot Vancouver. Arizona Coyotes möter Edmonton hemma i ASU Multi-Purpose Arena torsdag 18 april 04.00.