Tre poäng för Kungsbacka hemma mot Falkenberg

Det blev bortalaget Kungsbacka som vann mot Falkenberg i Hockeytrean södra B fortsättningsserie. 3-7 (1-2, 1-2, 1-3) slutade matchen på fredagen.

Gästande Kungsbacka startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 2.46 slog William Hellring till assisterad av Martin Änghede.

Falkenberg kvitterade till 1-1 snabbt. Efter 5.29 nätade Jesper Ousbäck på pass av Victor Ring och Malte Östman.

Kungsbacka tog ledningen på nytt efter 9.08, genom Robin Johannesson framspelad av William Hellring.

Kungsbacka gjorde två mål i andra perioden och gick från 1-2 till 1-4, målen av Simon Ramsby och Daniel Stenblock.

Med 3.26 kvar att spela av perioden kunde Jesper Ousbäck göra 2-4 för Falkenberg. 5.44 in i tredje perioden slog Simon Ramsby till återigen framspelad av William Hellring och ökade ledningen för Kungsbacka.

14.49 in i perioden nätade Falkenbergs Filip Björkman på pass av Jesper Ousbäck och Victor Ring och reducerade för Falkenberg. Fler mål än så blev det inte för Falkenberg.

Kungsbacka ökade också ledningen till 3-6 med 57 sekunder kvar att spela ännu en gång genom Simon Ramsby framspelad av William Hellring och Karl Trogen.

Laget punkterade matchen med ett 3-7-mål med elva sekunder kvar att spela genom Jonis Jacobsson assisterad av Viktor Sandén och Robin Johannesson. 3-7-målet blev matchens sista.

William Hellring gjorde ett mål för Kungsbacka och spelade dessutom fram till tre mål, Simon Ramsby gjorde tre mål för och Robin Johannesson stod för tre poäng, varav ett mål. Jesper Ousbäck gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål för Falkenberg.

Falkenberg står fortfarande utan poäng efter fyra spelade matcher, medan Kungsbacka har fem poäng efter tre matcher.

Söndag 21 januari spelar Falkenberg borta mot Varberg 17.40 och Kungsbacka mot Hisingen hemma 17.00 i Kungsbacka Ishall.

Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: