Storseger för Rosvik hemma mot Vindeln

Rosvik hade en riktig målfest när man besegrade Vindeln hemma i Norrbotten Stål Arena i HockeyTvåan Alltvåan norra AB herr. Rosvik vann med hela 8-2 (2-2, 2-0, 4-0).

Vindelns tränare Jens Endfors om matchen:

– Rosvik vinner rättvist men det blir några enkla mål i sista perioden och siffrorna borde ha blivit lägre. Bortsett för slarv och enkla misstag så gör vi en bra period men Rosvik var vassare ikväll.

Rosvik tog ledningen efter 5.20, genom Tobias Sundqvist på pass av Edwin Nordin och Samuel Sandström.

Laget ökade ledningen till 2-0 snabbt. Efter 5.49 nätade Melker Malmström.

Efter 12.42 i första perioden nätade Anton Bogren, framspelad av Felix Holmqvist och Gustav Konradsson och reducerade åt Vindeln.

Vindeln kvitterade till 2-2 efter 14.41, återigen genom Anton Bogren assisterad av Oscar Possler och Oskar Edmundsson.

I andra perioden var Rosvik starkast och gick från 2-2 till 4-2 genom två snabba mål i mitten av perioden av Hampus Holmgren och John Samuelsson. Rosvik fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 8-2. Målen i sista perioden gjordes av Melker Malmström, som gjorde två mål, John Eriksson och Magnus Isaksson.

Magnus Isaksson gjorde ett mål för Rosvik och spelade dessutom fram till två mål och Melker Malmström gjorde tre mål.

Rosvik har nu sex poäng efter tre spelade matcher, medan Vindeln har nio poäng efter fem matcher.

I nästa match, tisdag 23 januari 19.30, har Rosvik Sunderby hemma i Norrbotten Stål Arena, medan Vindeln spelar hemma mot Lejon.