Rosvik avgjorde tät match mot Sunderby i tredje perioden

Matchen mellan hemmalaget Sunderby och gästande Rosvik var jämn ända till den tredje perioden. Där avgjorde Rosvik och vann matchen i HockeyTvåan Alltvåan norra AB herr med 9-4 (0-3, 3-0, 6-1).

Det var första segern för Rosvik, efter 4-5 mot Lejon i premiären.

Sunderby spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom två mål av Fredrik Hansson och ett mål av Elis Lindberg. I andra perioden var det i stället Rosvik som hade övertaget. Laget vann perioden med 0-3 och ställningen efter två perioder var 3-3.

Även i tredje perioden var det Rosvik som var starkast. Laget vann perioden med hela 1-6 och matchen med 9-4.

John Eriksson gjorde ett mål för Rosvik och två assist, Carl Björnfot hade tre assists och Magnus Isaksson stod för tre poäng, varav två mål.

I nästa match, fredag 19 januari, har Sunderby Teg borta i Winpos Arena 19.00, medan Rosvik spelar hemma mot Vindeln 19.30.