Nio raka segrar för KB65 – efter 8-2 mot Kramfors-Alliansen

KB65 och Kramfors-Alliansen har två helt olika formkurvor. KB65 vann tisdagens möte i Latbergshallen och har därmed nio raka segrar i hockeytvåan norra CD herr. Hemmalaget Kramfors-Alliansen däremot har 13 raka förluster. Matchen slutade 2-8 (0-2, 0-3, 2-3).

KB65:s tränare Johan Holmberg om matchen:

– Svag första period, riktigt bra andra och tredje perioden var hafsig. Dock är man nöjd med 8 mål på bortaplan i några riktiga klassmål.

I början av matchen var KB65 starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom mål av Wictor Åhström och Anton Näsström. KB65 hade övertaget i andra perioden. Laget inledde målskyttet efter 7.57 genom Wictor Åhström, och gick upp till 0-5 innan Kramfors-Alliansen svarade.

Till slut blev det 1-6 till KB65. 3.44 in i tredje perioden nätade Kramfors-Alliansens Anton Hansson Myhrén på pass av Emil Holmberg och Edwin Larsson och reducerade för Kramfors-Alliansen. Men mer än så orkade Kramfors-Alliansen inte med.

11.23 in i perioden slog Ludwig Niederbach till framspelad av Simon Engström och ökade ledningen för KB65.

Efter 11.44 slog Anton Näsström till ännu en gång på pass av Wille Persson och ökade ledningen för KB65. 2-8-målet blev matchens sista.

KB65:s Victor Holmberg hade tre assists, Jesper Bårman stod för tre poäng, varav ett mål, Wictor Åhström gjorde tre mål för och Anton Näsström gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Kramfors-Alliansen på åttonde och sista plats och KB65 i serieledning.

I nästa match, fredag 26 januari 19.30, har Kramfors-Alliansen Sollefteå hemma i Latbergshallen, medan KB65 spelar hemma mot Njurunda.


Den här artikeln handlar om:

Dela artikel: