Efter sju förluster i rad – äntligen är sviten bruten för Tingsryd

Matchen mellan Västervik och Tingsryd i ACT-Hallen slutade 1-4 (1-2, 0-0, 0-2). Ett skönt trendbrott för Tingsryd. Laget hade före onsdagens bortamatch sju förluster i rad i Hockeyallsvenskan.

Första perioden var jämn. Västervik inledde bäst och tog ledningen genom Kristjan Cepon efter 7.45, men Tingsryd kvitterade genom Felix Olsson. Och Tingsryd hann också ta ledningen, genom Emil Forslund.

Andra perioden blev mållös. Tredje perioden var länge mållös. Tingsryd gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål på 1.01 i slutet av perioden av Jacob Lundegård och Gustav Olhaver och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 25 sekunder kvar att spela.

Det här betyder att Västervik är kvar på 13:e plats, och Tingsryd stannar på tolfte plats, i tabellen.

Västervik möter Västerås i nästa match borta fredag 19 januari 19.00. Tingsryd möter samma dag Björklöven hemma.