Haninge kvalklart efter seger mot Team Uppsala

Efter en bra säsong i HockeyAllsvenskan södra är Haninge nu klart för kval. Det efter seger, 6-0 (1-0, 1-0, 4-0), på bortaplan mot Team Uppsala.

Haninge tog ledningen efter 12.15, genom Anna Löfstedt framspelad av Khrystyna Zahrekova och Lova Reimeringer. Efter 9.00 i andra perioden slog Alexandra Cipparone till, framspelad av Iveta Koka och Lea Grandin Lindstedt och gjorde 0-2. Haninge fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 6-0. Målen i sista perioden gjordes av Anna Löfstedt, som gjorde två mål, och Iveta Koka, som gjorde två mål.

Anna Löfstedt gjorde tre mål för Haninge, Alexandra Cipparone gjorde ett mål och två assist och Iveta Koka stod för tre poäng, varav två mål.

Resultaten i sista omgången betyder att Team Uppsala slutar på sjätte plats i tabellen, och Haninge på fjärde plats.