Uddamålsseger för Sundsvall mot Hudiksvall

Det blev en uddamålsseger för Sundsvall i matchen mot Hudiksvall i allettan norra på fredagen. Laget vann med 4-3 (2-0, 2-2, 0-1) hemma i Brandcode Center.

I början av matchen var Sundsvall starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Oskar Larsson och Filip Wiberg. Efter 1.31 i andra perioden ökade Sundsvall på till 3-0 genom Erik Hedlund.

Hudiksvall reducerade dock till både 3-1 och 3-2 genom Samuel Eriksson och Marcus Linderborg efter 7.00 av perioden.

Sundsvall utökade ledningen genom Isak Norén efter 15.21. 17.44 in i tredje perioden slog Alexander Bjurström till framspelad av Samuel Eriksson och William Eckmyhl och reducerade för Hudiksvall. Fler mål än så blev det inte för Hudiksvall.

Hudiksvalls William Eckmyhl hade tre assists.

Det här var Sundsvalls andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Sundsvall ligger på femte plats i tabellen, och att Hudiksvall fortfarande leder serien, tre poäng före Piteå.

Söndag 14 januari 16.00 spelar Sundsvall hemma mot Piteå. Hudiksvall möter Bodens HF hemma i Holmen Center lördag 20 januari 16.00.