Hunter Godmere det stora utropstecknet när Falu IF slog Kalix

Falu IF besegrade Kalix hemma i Vårettan norra herr med 4-3 (1-0, 1-2, 2-1). Men mycket snack handlade om Hunter Godmere – som gjorde ett hattrick för Falu IF.

Mikael West gjorde också ett mål för segrarna, målen för Kalix gjordes av John Hansson, Conner Jean och Liam Lundberg.

Segermålet för Falu IF stod Hunter Godmere för 17.39 in i tredje perioden.

Första perioden var jämn. Falu IF inledde bäst och tog ledningen genom Hunter Godmere efter 12.59, men Kalix kvitterade genom Conner Jean i slutet av perioden. Efter 6.24 i andra perioden nätade Mikael West, framspelad av Marcus Åberg och Filip Hedberg och gav Falu IF ledningen.

Kalix Liam Lundberg gjorde 2-2 efter 16.25 framspelad av Markus Hansson.

John Hansson gjorde dessutom 2-3 efter 20.37 på pass av Oscar Kohlström och Conner Jean.

15.36 in i tredje perioden slog Hunter Godmere till på nytt framspelad av Pontus Eriksson och kvitterade för Falu IF.

Efter 17.39 nätade Hunter Godmere återigen på pass av Emil Johansson och Filip Hedberg och avgjorde matchen.

Falu IF:s Hunter Godmere gjorde tre mål.

Det här var Falu IF:s andra uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Falu IF ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Kalix på andra plats.

I nästa omgång har Falu IF Borlänge hemma i Lugnets Ishall, fredag 19 januari 19.00. Kalix spelar hemma mot Wings Arlanda lördag 20 januari 16.00.