Ryck i sista perioden avgjorde för Tyringe hemma mot Mjölby

En jämn match mellan hemmalaget Tyringe och gästande Mjölby avgjordes först i tredje perioden. Där var Tyringe starkare och vann matchen i Vårettan södra herr med 2-1 (1-0, 0-1, 1-0).

Segermålet för Tyringe stod Henrik Hallberg för 10.26 in i tredje perioden.

Tyringe tog ledningen efter 19 minuters spel, genom Henrik Hallberg framspelad av Max Kroon. Efter 4.01 i andra perioden nätade Christoffer Rapp, framspelad av Edvin Lundqvist och kvitterade för Mjölby. 10.26 in i tredje perioden slog Henrik Hallberg till återigen på pass av Sebastian Linder och Ludvig Jansson Blomquist och avgjorde matchen för Tyringe.

Det här var Tyringes andra uddamålsseger den här säsongen.

Mjölby har haft en tuff start på serien och har bara tre poäng efter fem spelade matcher. Tyringe har nio poäng.

Nästa motstånd för Tyringe är Huddinge. Lagen möts söndag 14 januari 16.00 i Björkängshallen. Mjölby tar sig an Alvesta hemma lördag 13 januari 15.00.